De investering

Graag leg ik voor jullie de dag zo volledig mogelijk vast. Daarom werk ik alleen vanaf 8 uur, zodat jullie ook waar hebben voor de investering die jullie doen. Natuurlijk is het mogelijk om die 8 uur uit te breiden naar meer uren, maar dat kunnen we ook bekijken aan de hand van jullie dagplanning. Daarnaast heb je ook keuze uit extra's, welke je hieronder kunt vinden. Zo heb je de mogelijkheid om het aan te passen naar hoe jullie het zelf graag willen. 

Wat krijgen jullie?

In het standaardpakket zit het volgende: 

 • Een highlight video op YouTube van ongeveer 4 minuten. 
 • Een lange video met een compleet beeld
  van ongeveer 20-45 minuten. 
 • Inclusief drone beelden.
 • Bestanden digitaal geleverd via een download link.
 • Een aanpassingsronde per video

Het standaardpakket is 8 uur voor €1195,- en is uit te breiden
met onderstaande opties.

Brochure aanvragen

Ben je enthousiast geworden? Vul hieronder je e-mailadres in om een vrijblijvende brochure te ontvangen.  Veelgestelde vragen

  1Hoe lang duurt het voordat we de korte video krijgen?
  Vaak lever ik de korte video binnen een paar dagen na de bruiloft. Deze stuur ik dan eerst naar jullie, voordat ik de video op YouTube zet. Mis je dan nog een shot? Laat het dan weten, ik pas de video dan aan en na jullie goedkeuring zet ik deze op YouTube zodat jullie 'm gemakkelijk kunnen delen met vrienden en familie.
  2Hoe lang duurt het voordat we de lange video krijgen?
  De lange video lever ik meestal aan na 4-5 maanden. Deze krijgen jullie dan via een speciale download link zodat je 'm kunt opslaan en bekijken.
  3Kunnen we eigen muziek kiezen voor de korte video?
  Ja en nee. Omdat de video op YouTube komt, kan ik helaas niet elk muzieknummer gebruiken. Daarom heb ik een licentie aangeschaft bij een database met duizenden nummers om uit te kiezen. Deze krijg je ruim vooraf zodat je de tijd hebt om een keuze te maken.
  4Kunnen we eigen muziek kiezen voor de lange video?
  Ja, dit kan zeker! Deze komt niet op YouTube en daarom hoef ik geen rekening te houden met licentiekosten of copyright van artiesten.
  5Waarom moeten we voor jou kiezen?
  Vaak hoor ik van bruidsparen dat ik een stille kracht ben op hun bruiloft. Het is jullie dag, dit leg ik graag vast zonder op te vallen! Ik vind het belangrijk dat jullie centraal staan en daarbij probeer ik de dag vast te leggen vanuit het oogpunt van een daggast. Ik ga dus niet vragen om bepaalde poses aan te nemen of bepaalde momenten opnieuw te doen voor de film. Jullie krijgen een natuurlijk beeld van de dag en kunnen daarom 100% genieten!