Sinds 2017 bezig met film

In 2017 vroegen vrienden mij ineens "Wil je onze bruiloft filmen?". Ze hadden mij al zien fotograferen bij verschillende evenementen, maar nooit zien filmen. Zonder nadenken zei ik eigenlijk "Ja, lijkt me leuk!". Daar ging ik, met mijn gehuurde camera, zonder enige film en edit ervaring, mijn eerste bruiloft vastleggen. Als ik nu terugkijk, is het resultaat niet echt om naar huis te schrijven, maar de eerste film was daar. In 2018 volgde daarop nog een aantal andere bruiloften. 

Toen ik in 2019 naar het buitenland ging voor 1 jaar had ik al mijn spullen verkocht. Niet wetende dat in 2021 er weer bruidsparen naar mij toe zouden komen om te vragen of ik hun bruiloft wil vastleggen. Inmiddels ben ik bezig aan mijn 4e echte trouwseizoen en ben ik trots op de resultaten! 

Naast mijn hobby/werk in de videografie, werk ik ook als marketeer en systeembeheerder bij een automatiseringsbedrijf. Daarnaast ben ik veelal om 6:00 's ochtends in de sportschool te vinden, lijk ik op de foto een stuk bruiner dan normaal en ben ik slecht in "nee" zeggen. Al heeft die laatste eigenschap me wel in de wereld van videografie en bruiloften geholpen ;). 

Mijn droombruiloft om vast te leggen is ergens in het mooie Italië, in de natuur met een groep mooie mensen. De ceremonie in de prachtige buitenlucht en als christen vind ik het tof als mensen er ook een mooie kerkdienst bij hebben. Het bruidspaar dan samen met vrienden en familie een geweldig feest maken om het huwelijk en de liefde te vieren. Wie weet komt die "destination wedding" er nog wel! Daarnaast geniet ik wel al ontzettend van alle prachtige bruiloften die ik heb vastgelegd. Wat een droombaan is het ook eigenlijk om elke keer weer opnieuw de liefde vast te leggen op bewegend beeld en herinneringen te maken voor bruidsparen. 

 • 2013Mijn eerste camera

  In 2013 kocht ik mijn eerste camera. Een Nikon D3100. Gewoon omdat ik foto's maken leuk vond. Uiteindelijk groeide dit uit tot veel opdrachten bij evenementen.
 • 2016Ingeschreven bij de KVK

  Sinds 1 april 2016 ben ik officieel ingeschreven bij de KVK. In eerste instantie voor fotografie en webdesign. Inmiddels is de focus wel verlegd naar videografie en doe ik nog een klein beetje webdesign ernaast.
 • 2017Mijn eerste bruiloft

  In 2017 heb ik mijn eerste bruiloft vastgelegd. Toen nog met een gehuurde camera en zonder enige film ervaring. Een grote stap in het diepe, niet wetende hoe leuk ik het uiteindelijk zou gaan vinden!
 • 2023Bezig aan mijn 4e trouwseizoen

  Inmiddels alweer bezig met mijn 4e trouwseizoen. Tussendoor een stop gehad tijdens een lange reis naar het buitenland. Nu met mijn eigen camera van Sony al veel bruiloften vastgelegd. Met hopelijk nog meer in de aankomende jaren!